Dispositivos e acessórios
Mango sago pudding
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
sago (see Tip)100 g
-
milk450 g
-
coconut milk200 g
-
fresh mango flesh, ripe, peeled and cut into pieces, plus extra to serve450 g
-
sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
egg yolks2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
69.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Orange sponge cake
1 Std.
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 Std. 55 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Sago custard puddings
35 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min