Shrimp Cocktail

Shrimp Cocktail

4.9 7 avaliações
Preparação 5min
Total 50min
6 portions

Ingredientes

Sous-Vide Shrimp
  • large raw shrimp, peeled tail on, deveined
    24 oz
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
    1 oz
    1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
  • ketchup
    4 oz
    4 oz tomato sauce
  • chili sauce
    2 oz
  • prepared horseradish to taste
    1 oz
  • mayonnaise (opcional) to taste
    3 oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • hot sauce to taste
    3 drops
  • capers (opcional) to taste
    2 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • ice cubes to serve
  • fresh parsley leaves to garnish
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 210 kcal / 879 kJ
Proteína 16 g
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 9 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 2 g
Sódio 1166 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...