Dispositivos e acessórios
Shrimp Cocktail
Preparação 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcional) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcional) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1166 mg
Proteína
16 g
Energia
879 kJ /
210 kcal
Gordura
12 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vintage Modern Mom
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Sparkling Lavender Lemonade
1h 10min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Blueberry Rosemary Smash
10min
Lemon Caper Aioli
10min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Italian Salad Dressing
5min
New England Clam Chowder
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min