Dispositivos e acessórios
Shrimp Cocktail
Preparação 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcional) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcional) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1166 mg
Proteína
16 g
Energia
879 kJ /
210 kcal
Gordura
12 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9 g
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