Dispositivos e acessórios
Custard horns
Preparação 20min
Total 1h 45min
16 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
94.6 mg
Proteína
2.9 g
Energia
959.2 kJ /
229.3 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Romany creams
1h 15min
Melting moments with lemon cream
45min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Milo® mousse
1h 5min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Brandy snaps
30min
Banana bread
1h 40min
Custard
10min
Lamington swiss roll
25h 40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Lemonade scones
25min
Better banana cake
45min