Versões compatíveis
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Proteína
- 9.2 g
- Hidratos de carbono
- 37.8 g
- Gordura
- 45.1 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sódio
- 258.5 mg
Receitas alternativas
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
One whole cauliflower
45 min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Pumpkin tahini smash
40min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Mushroom and kale risotto
55 Min