Hasselback beetroot salad with macadamia cream
TM6 TM5 TM31

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 (12 avaliações )

Ingredientes

  • 200 g macadamia nuts
  • boiling water
  • 630 g water
  • 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 oranges, segmented
  • 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
  • ground black pepper, to season

Nutrição
por 1 portion
Energia
2320.5 kJ / 554.6 kcal
Proteína
9.2 g
Hidratos de carbono
37.8 g
Gordura
45.1 g
Gordura saturada
7 g
Fibra
12.9 g
Sódio
258.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas