Versões compatíveis
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Proteína
- 9.2 g
- Hidratos de carbono
- 37.8 g
- Gordura
- 45.1 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sódio
- 258.5 mg
Receitas alternativas
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9hod. 40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Warm satay bowl
1h 10min
Mango salmon bowl
40 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min