Dispositivos e acessórios
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
258.5 mg
Proteína
9.2 g
Energia
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Gordura
45.1 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
37.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
One whole cauliflower
45min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Spiced paneer parcels
50min
Pumpkin tahini smash
40min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min