Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Firecracker marinade
- 60 g Sriracha sauce (see Tip)
- 60 g white miso paste
- 60 g peanut butter (see Tip)
- 20 g honey
- 10 g white vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Pumpkin, pork and rice
- 500 g lean pork mince
- 4 tbsp Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tsp sugar
- 3 sprigs fresh Thai basil, leaves only
- 3 makrut lime leaves
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 400 g jasmine rice
- 270 g coconut milk
- 630 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tip)
- 150 g Chinese broccoli, trimmed and halved lengthways
- 100 g fresh green beans, finely chopped (3 mm)
- 1 lime, cut into wedges
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3581.8 kJ / 856.1 kcal
- Proteína
- 26.5 g
- Hidratos de carbono
- 82.3 g
- Gordura
- 46.2 g
- Gordura saturada
- 16.5 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sódio
- 1003.4 mg
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