Dispositivos e acessórios
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
red quinoa rinsed and drained70 g
-
water to soak
-
Thai red curry paste (see Tips)50 g
-
makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces4
-
fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved4 sprigs
-
coconut milk plus an extra 1 tbsp60 g
-
boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)600 g
-
sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)500 g
-
lime juiced1
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)300 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
770 mg
Proteína
36.5 g
Energia
1470 kJ /
352.5 kcal
Gordura
7 g
Fibra
9.5 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai red chicken curry and rice
40min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min