Dispositivos e acessórios
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
red quinoa rinsed and drained70 g
-
water to soak
-
Thai red curry paste (see Tips)50 g
-
makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces4
-
fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved4 sprigs
-
coconut milk plus an extra 1 tbsp60 g
-
boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)600 g
-
sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)500 g
-
lime juiced1
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)300 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
770 mg
Proteína
36.5 g
Energia
1470 kJ /
352.5 kcal
Gordura
7 g
Fibra
9.5 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet potato lentil pie
50min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Creamy Coconut Dhal
25min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Marinated chicken with salsa
40min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min