Spinach dumplings with tomato ragout
TM6 TM5

Spinach dumplings with tomato ragout

4.4 ( 25 avaliações )

Ingredientes

Spinach dumplings

  • 200 g frozen spinach leaves thawed and well drained
  • 70 g onion cut into halves
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 60 g unsalted butter
  • 130 g milk
  • 250 g day old bread cut into cubes (1 cm)
  • 150 g mozzarella cut into cubes (1 cm)
  • 40 g plain flour
  • 3 eggs
  • ½ tsp sea salt
  • 1 pinch nutmeg

Tomato ragout

  • 100 g onion cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil plus extra to grease
  • 400 g canned tomatoes
  • 10 g tomato paste
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp sea salt plus extra to taste
  • 100 g water
  • 250 g cherry tomatoes
  • 1 pinch ground black pepper to taste
  • fresh basil leaves only, torn into pieces, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
595.7 kcal / 2492.2 kJ
Proteína
23.6 g
Gordura
32.6 g
Hidratos de carbono
54.5 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
15.5 g
Sódio
1239.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas