Versões compatíveis
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Proteína
- 10.4 g
- Hidratos de carbono
- 5.1 g
- Gordura
- 18.5 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 575.8 mg
Receitas alternativas
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Yasai miso ramen
35min
Fresh fennel salad
10min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Rueben sandwich sauce
5 min
Lentil and mint salad
3h 55min
Colcannon
40min