Dispositivos e acessórios
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)200 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
sumac1 ½ tsp
-
star anise2
-
soy sauce1 tbsp
-
avocado oil2 tbsp
-
water500 g
-
vine-ripened cherry tomatoes250 g
-
pumpkin seeds to serve (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds to serve (optional)1 tbsp
-
eggs fried, to serve4
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
575.8 mg
Proteína
10.4 g
Energia
980 kJ /
233.3 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Spicy cauliflower soup
20min
Beetroot salad
10min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Kumara pie
1h 45min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Spring frittata
1h 15min
Miso coleslaw
20min
Red lentil cauliflower dahl
35min