Dispositivos e acessórios
"To die for" mini pavlovas
Preparação 20min
Total 2h 40min
12 portions
Ingredientes
Mini meringues
-
caster sugar180 g
-
egg whites, room temperature4
-
white vinegar3 tsp
-
sea salt1 pinch
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Passionfruit and lime curd
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
fresh kaffir lime leaf1
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks4
-
fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa2
-
limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa2
Lime cream and fruit salsa
-
crème fraîche100 g
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
ripe mango cut into small dice (5 mm)1
-
fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)½
-
Malibu® rum (optional)1 tbsp
Assembly
-
dried mango powder to serve (optional)
-
micro mint to serve (optional)
-
coconut flakes toasted4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
47.9 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1295.8 kJ /
308.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
30.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Pavlova
6h
Classic lemon tart
3h 10min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Chocolate and chilli tart
25h
Lemon meringue tarts
25h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Berry curd
15min
Sour cream pastry
25min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Lemonade scones
25min