Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Hidratos de carbono
- 30.3 g
- Gordura
- 19.1 g
- Gordura saturada
- 11.9 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 47.9 mg
Receitas alternativas
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Pavlova
6 godz.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min