Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Hidratos de carbono
- 30.3 g
- Gordura
- 19.1 g
- Gordura saturada
- 11.9 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 47.9 mg
Receitas alternativas
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Granini slice
2h 15 min.
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Classic trifle
4h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Easy citrus pie
1h
Banoffie pie
26u. 30min
Pavlova
6 Std.
Better banana cake
45min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min