Dispositivos e acessórios
Gehaktballen in tomatensaus
Preparação 20min
Total 3h 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Sódio
2798 mg
Proteína
144 g
Energia
8479 kJ /
2026 kcal
Gordura
138 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
58 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel 2022!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Tagliatelle met broccoli
15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Hong Kong rijst met worst
Nenhuma avaliação
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Aardappelpuree
45min
Tomatensaus
40min
Appelmoes
20min