Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g rundergehakt
- 300 g varkensgehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 - 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 50 g rode wijn
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g suiker
- Nutrição
- por 4 porties
- Energia
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Proteína
- 144 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 138 g
- Gordura saturada
- 58 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sódio
- 2798 mg
Receitas alternativas
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui fruiten
20 min
Bechamelsaus
15min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
200 g prei fruiten
20 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Knapperige granola
2h