Versões compatíveis
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g kerstomaten
- 30 g pijnboompitten, en iets meer om te bestrooien
- 1 teentje knoflook (opcional)
- 80 g verse basilicumbladeren
- 120 g extra vergine olijfolie, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ¼ tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 1200 g water
- 320 g droge pasta, kort of lang (bv. penne, fusilli)
-
200
g mozzarella, in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes
ou 200 g burrata, in stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Proteína
- 34.4 g
- Hidratos de carbono
- 65.3 g
- Gordura
- 55.2 g
- Gordura saturada
- 16.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 1473.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegetarische Wellington
2h 10min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Pompoenbrood
1h 45min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Vegetarische bruine rijst
40min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min