Versões compatíveis
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g kerstomaten
- 30 g pijnboompitten, en iets meer om te bestrooien
- 1 teentje knoflook (opcional)
- 80 g verse basilicumbladeren
- 120 g extra vergine olijfolie, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ¼ tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 1200 g water
- 320 g droge pasta, kort of lang (bv. penne, fusilli)
-
200
g mozzarella, in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes
ou 200 g burrata, in stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Proteína
- 34.4 g
- Hidratos de carbono
- 65.3 g
- Gordura
- 55.2 g
- Gordura saturada
- 16.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 1473.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pompoenrisotto met spek
25 min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10 min
Brownies van zoete aardappel
1h
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Tandoori kip wraps
50 min