Versões compatíveis
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1753 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 25 g
- Fibra
- 6.4 g
Receitas alternativas
Gestoomde rijst
25 min
Aardappelpuree
45 min
Bloemkool met kaas
55 min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Gekookte pasta
20min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Champignons of zwammen met look
20min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min
200 g prei fruiten
20min