
Versões compatíveis
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 418 kcal / 1753 kJ
- Proteína
- 15 g
- Gordura
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Fibra
- 6.4 g
Receitas alternativas
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bloemkool met kaas
55min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Bechamelsaus
15min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gekookte pasta
20min
Gekookte eieren
20min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nessuna valutazione
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nessuna valutazione
Aardappelpuree
45min