Versões compatíveis
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1753 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 25 g
- Fibra
- 6.4 g
Receitas alternativas
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Bloemkool met kaas
55 min
Erwten met ham
25 min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 godz.
Tagliatelle met broccoli
15 dk
Bechamelsaus
15 dk
Aardappelpuree
45 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min