Dispositivos e acessórios
Mediterranean octopus salad
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
red onion finely sliced¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil55 g
-
red wine vinegar35 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted Kalamata olives60 g
-
boiling water400 g
-
baby white potatoes cut into rounds (3 mm)300 g
-
dried bay leaf1
-
whole black peppercorns5
-
octopus tentacles500 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red capsicums sliced100 g
-
Lebanese cucumber diced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
433 mg
Proteína
14.5 g
Energia
939.6 kJ /
224.6 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Halloween Dipped Apples
50min
Egg Salad Sandwiches
35min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Sambal Brinjal
40min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Madurese chicken satay
1h 30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
High protein peanut banana shake
5min