Dispositivos e acessórios
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
3110 kJ /
743 kcal
Gordura
41 g
Fibra
24.1 g
Hidratos de carbono
79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Gekookte pasta
20min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Chocoladereep likeur
15min
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Karamelsaus
1h 30min
Slasapje
Nenhuma avaliação
Ananas zandkoekjes
2h