Dispositivos e acessórios
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
3110 kJ /
743 kcal
Gordura
41 g
Fibra
24.1 g
Hidratos de carbono
79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Roomboterglazuur
5 Min
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Granaatappel Mojito
10 Min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Sacher taart
3 Std.