Dispositivos e acessórios
Glutenvrije frambozen rolgebak
Preparação 30min
Total 25h 40min
10 porties
Ingredientes
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
88 mg
Proteína
6 g
Energia
2501 kJ /
600 kcal
Gordura
39 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Chocolade toffee cake
2h
Gebakken kaastaart
3h 10min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nenhuma avaliação
Halloween pompoentaart
4h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min