Dispositivos e acessórios
Nypotetsuppe med spinat og kikerter
Preparação 10min
Total 35min
6 porsjoner
Ingredientes
-
baby spinat, fersk200 g
-
hvitløksfedd2
-
løk delt i fire100 g
-
olivenolje20 g
-
spisskummen, malt2 ts
-
koriander, malt1 ts
-
1 toppet teskje grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret opp1
-
nypoteter terninger (1 cm)300 g
-
vann1000 g
-
hvite kikerter, på boks drenert (1 x 400 g boks)240 g
-
tahini2 ts
-
havsalt1 ½ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
sitron ferskpresset saft (ca. 20 g)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
7 g
Energia
731 kJ /
175 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smak av vår
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min