Asparges med Romescosaus

Asparges med Romescosaus

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 30min
4 porsjoner

Ingredientes

  • mandler, blansjerte
    30 g
  • hasselnøtter, blansjerte
    25 g
  • hvitløksfedd med skall
    1
  • vann
    500 g
  • asparges, grønn skjær bort endene
    350 - 400 g
  • "extra virgin" olivenolje
    20 g
  • paprikakrydder søtt
    1 ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • rød paprika grillet, på glass, drenert,
    100 g
  • tomat delt i fire
    80 g
  • rød chili, fersk (opcional) delt i to, uten frø
    ½
  • rødvinseddik
    1 ss

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 6 g
Energia 917 kJ / 222 kcal
Gordura 19 g
Hidratos de carbono 5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo