Dispositivos e acessórios
Potetsuppe med tørket sopp
Preparação 10min
Total 20min
4 porsjoner
Ingredientes
-
selleri delt i biter50 g
-
gulrot delt i biter50 g
-
løk delt i to50 g
-
hvitløksfedd2
-
smør40 g
-
vann1200 g
-
potet terninger400 g
-
steinsopp, tørket20 g
-
merian, tørket1 ts
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
4 g
Energia
737 kJ /
176 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min