Dispositivos e acessórios
Flaskegresskar- og ingefærsuppe
Preparação 15min
Total 35min
4 porsjoner
Ingredientes
-
vegetabilsk olje15 g
-
ingefær, fersk15 g
-
flaskegresskar delt i biter395 g
-
potet delt i biter100 g
-
cashewnøtt, rå60 g
-
salt½ ts
-
hvit pepper2 klyper
-
vann juster etter ønsket konsistens700 - 750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
5 g
Energia
697 kJ /
166 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min