Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 800 g boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed
- 100 g onion, cut into halves and sliced
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 225 g water
- 170 g apple cider vinegar
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt, plus extra to serve
- 500 g barbecue sauce, plus extra to serve (see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- green lettuce leaves, to serve
- 6 hamburger buns, to serve
- red onion, cut into halves and sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1807 kJ / 432 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 39 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 847 mg
Receitas alternativas
Beef tacos
25 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Sticky sesame chicken
40 min
Beef fajitas
30 min
Chicken teriyaki
20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1u. 50min
Pulled pork burger
5h