
Dispositivos e acessórios
Pulled pork burgers
Preparação 20min
Total 4h 20min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed800 g
-
onion cut into halves and sliced100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt plus extra to serve½ tsp
-
barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves to serve
-
hamburger buns to serve6
-
red onion cut into halves and sliced
Nutrição por 1 portion
Energia
432 kcal /
1807 kJ
Proteína
27 g
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
39 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
847 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia