Dispositivos e acessórios
Pulled pork burgers
Preparação 20min
Total 4h 20min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed800 g
-
onion cut into halves and sliced100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt plus extra to serve½ tsp
-
barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves to serve
-
hamburger buns to serve6
-
red onion cut into halves and sliced
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
847 mg
Proteína
27 g
Energia
1807 kJ /
432 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Nenhuma avaliação
Potato Gratin
1h 10min
Peanut butter chocolate cups
1h 30min
Pulled pork burger
5h
Mac and smoky cheese
1h 20min
Rustic beef tarts
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
DIY fruit dippers
35min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Berry mojito mocktail
5min