Dispositivos e acessórios
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 slices
Ingredientes
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
402.7 mg
Proteína
6 g
Energia
1356.7 kJ /
323 kcal
Gordura
17 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
37.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Naturally Sweet
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Coconut oat biscuits
45min
Almond and date bars
2h 15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Coffee date muffins
35min
Apple cinnamon muffins
40min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Basic berry muffins
40min