Versões compatíveis
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate bean cake
- 120 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp water or coffee
- 5 eggs
- 1 tbsp vanilla bean paste
- 180 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
Coconut butter cream frosting
- 200 g coconut sugar
- 20 g milk
- 80 g butter
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 ½ tbsp cocoa powder
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1356.7 kJ / 323 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 37.2 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 10.2 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 402.7 mg
Receitas alternativas
Blueberry crumble slice
1h 15 min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30 min
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Blueberry blondies
55min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Chocolate spelt biscuits
5h 10min
Chocolate sweet potato slice
1h 15 min
Apple cinnamon muffins
40min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Banana, walnut and date loaf
55min
Basic berry muffins
40min