Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
TM6 TM5 TM31

Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

4.6 (114 avaliações )

Ingredientes

Chocolate bean cake

  • 120 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 1 tbsp water or coffee
  • 5 eggs
  • 1 tbsp vanilla bean paste
  • 180 g coconut sugar
  • 70 g cocoa powder
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp salt

Coconut butter cream frosting

  • 200 g coconut sugar
  • 20 g milk
  • 80 g butter
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 ½ tbsp cocoa powder

Nutrição
por 1 slice
Energia
1356.7 kJ / 323 kcal
Proteína
6 g
Hidratos de carbono
37.2 g
Gordura
17 g
Gordura saturada
10.2 g
Fibra
3.3 g
Sódio
402.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas