Dispositivos e acessórios
Meatloaf
Preparação 20min
Total 1h 20min
16 slices
Ingredientes
-
water400 g
-
day old bread cut into pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil to grease
-
onion cut into halves80 g
-
mince mixed, broken into pieces mixed (e.g. pork and beef)800 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
192.8 mg
Proteína
11.2 g
Energia
735 kJ /
175.7 kcal
Gordura
13.1 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Lamb sausage ragu
30 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Macaroni carbonara
30 min