Dispositivos e acessórios
Ricotta dumplings with napoli sauce
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Ricotta cheese
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
Dumplings
-
bread stale or frozen, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Napoli sauce
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato passata300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese grated to serve
-
fresh basil leaves only, for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1904.7 mg
Proteína
28 g
Energia
2419 kJ /
576 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Béchamel sauce
20 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Risotto verde
45 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Filo spinach slice
55 Min
Classic mushroom risotto
30 Min