Dispositivos e acessórios
Kjøttpai med mais
Preparação 10min
Total 1h
6 porsjoner
Ingredientes
-
basilikumblader, ferske6
-
maiskorn, frosne500 g
-
løk delt i fire450 g
-
olivenolje50 g
-
paprikakrydder1 - 2 ts
-
smør til smøring5 g
-
melk100 g
-
salt2 ts
-
svart pepper, nykvernet1 klype
-
sukker45 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porsjoner
Proteína
6 g
Energia
1335 kJ /
319 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bulgurhvete
Nenhuma avaliação
Irsk potetmos
Nenhuma avaliação
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Nenhuma avaliação
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min