Dispositivos e acessórios
Quince tart
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
169.4 mg
Proteína
6.8 g
Energia
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
115.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas cake
196h 35min
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Pastie slice
55min
Quiche Lorraine
45min
Quark chocolate mousse
1h 10min
Panna cotta
6h 15min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Panna cotta
6h 15min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Macaroons
40min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Gratin dauphinois
50min