Dispositivos e acessórios
Baked beans
Preparação 10min
Total 13h 25min
4 portions
Ingredientes
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
water1700 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
kombu (optional) (see Tips)5 cm
-
apple juice concentrate1 tbsp
-
molasses2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
tamari1 tsp
-
seeded wholegrain mustard½ tsp
-
canned tomatoes400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
441.9 mg
Proteína
24.4 g
Energia
1721.5 kJ /
409.8 kcal
Gordura
9.7 g
Fibra
24.4 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pea and garden mint fritters
25min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Chickpea sundal
6h 45min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Vegetable pilaf
1h
Breakfast sausages
1h 5min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min