Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- ¼ tsp grated nutmeg (optional)
- 80 g brown sugar, plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
- 2 fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 2 peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only (approx. 2-3 tsp)
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g milk (see Tips)
- 200 g wholemeal spelt flour
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 820.3 kJ / 195.3 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Gordura
- 9.9 g
- Gordura saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 124.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Apple and date cake
1h 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Raspberry and lemon flan
1h
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Almond and pear tart
40 min
Orange and almond cake
2h 20min