Dispositivos e acessórios
Beetroot and horseradish relish
Preparação 10min
Total 50min
16 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
94.7 mg
Proteína
0.8 g
Energia
104.6 kJ /
25 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed Broccoli
25min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Allergen Free Granola
30min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Mushroom risotto
30min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Pumpkin tahini smash
40min
Salsa verde
5min
Zucchini cheddar slice
45min
Homemade toasted muesli
30min