Dispositivos e acessórios
Keftedes (gehaktballen)
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 porties
Ingredientes
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (opcional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
30 g
Energia
1396 kJ /
334 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Gozleme
1h 40min
Boekweit met champignons
25min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Kip tikka masala
1h 10min