Dispositivos e acessórios
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (opcional)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
612 mg
Proteína
16.8 g
Energia
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
14 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
87.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Pad Thai
45min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
Risottata met kip en champignons
40min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min