Risottata met asperges, broccoli en champignons

4.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 40min
4 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)
    40 g
  • knoflookteentje in dunne plakjes gesneden
    1
  • paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • olijfolie
    20 g
  • groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)
    100 g
    100 g diepgevroren sperziebonen
  • broccoliroosje
    150 g
  • verse champignons in vier gesneden
    100 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    300 g
  • zoete paprikapoeder (opcional)
    1 tl
  • water
    400 g
  • groentebouillon poeder
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • spaghettini kooktijd (8-9 minuten)
    300 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 612 mg
Proteína 16.8 g
Energia 1897.6 kJ / 453.6 kcal
Gordura 7.8 g
Fibra 14 g
Gordura saturada 1.6 g
Hidratos de carbono 87.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...