Dispositivos e acessórios
Latkes (aardappelkoekjes)
Preparação 15min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
aardappelen geschild en in stukken gesneden500 g
-
eieren2
-
ui in stukken gesneden100 g
-
fijn zout of naar smaak¾ tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak¼ tl
-
bloem30 g
-
bakolie om te verwerken
-
zure room om op te dienen
-
verse bieslook fijngehakt
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
71 mg
Proteína
4 g
Energia
1706 kJ /
406 kcal
Gordura
32 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Veggie regenboog pizza
Nenhuma avaliação
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Vastensoep
30min