Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 gramů hlávkového zelí, bílého
- 300 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička kmínu
- 2 čajové lžičky soli
- olej, na vymazání
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 1439 kJ / 344 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 60.7 g
- Gordura
- 6.1 g
- Fibra
- 6.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Nenhuma avaliação
Nadívané papriky po sicilsku
1 Std. 30 Min
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Nenhuma avaliação
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Nenhuma avaliação
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Nenhuma avaliação
Kuřecí závitky s bramborami
1 Std. 20 Min