Dispositivos e acessórios
Vegetarian Japchae
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
firm tofu14 oz
-
cornstarch2 - 3 tbsp
-
water40 oz
-
cellophane noodles7 oz
-
yellow onions thinly sliced half moons4 oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
sesame oil divided3 - 4 tbsp
-
carrots julienned3 oz
-
fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced3 oz
-
baby spinach1 oz
-
bell peppers julienned4 oz
-
zucchini julienned5 oz
-
soy sauce2 oz
-
sugar1 oz
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
green onions julienned, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
835.9 mg
Proteína
19.7 g
Energia
2143.6 kJ /
512.4 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
67.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of East Asia
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Tofu Stew
30min
Kimchi Risotto
35min
Yasai Yaki
25min
Salmon Miso Soup
30min
Ramen Noodle Soup
40min
Mushroom Stir-Fry
55min