Dispositivos e acessórios
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Preparação 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
corn starch1 oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water4 ½ oz
Chicken
-
yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)4 oz
-
water35 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)12 oz
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and Soup
-
water60 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1598 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2064.9 kJ /
493.5 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
59.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken Soups
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Soothing Soups
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gochujang Ramen Noodles
30min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Potato Curry Soup
35min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Orange Julius
5min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Chili Oil Noodles
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Loaded Potato Soup
30min