Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

4.5 13 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 15min
4 portions

Ingredientes

Dough
  • all-purpose flour plus extra to dust
    9 oz
  • corn starch
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • water
    4 ½ oz
Chicken
  • yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)
    4 oz
  • water
    35 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)
    12 oz
  • garlic cloves to taste
    8 - 10
  • vegetable oil
    1 ½ tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Noodles and Soup
  • water
    60 oz
  • green onions thinly sliced, for garnish
    2
  • gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)

Nutrição por 1 portion

Energia 493.5 kcal / 2064.9 kJ
Proteína 20.2 g
Gordura 19.9 g
Hidratos de carbono 59.6 g
Fibra 3.1 g
Gordura saturada 3.8 g
Sódio 1598 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...