Dispositivos e acessórios
Sushi donuts
Preparação 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 pieces
Sódio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Energia
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Gordura
59.5 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
238.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Nenhuma avaliação
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nenhuma avaliação
Asian Chicken Noodle Soup
Nenhuma avaliação
Chamomile Tea Latte
10min
Pearl rice meatballs
Nenhuma avaliação
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Pasta with leek and ajvar
30min
Porridge with fresh fruit
15min
Apple strudel
1h 45min