Dispositivos e acessórios
Sushi donuts
Preparação 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 pieces
Sódio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Energia
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Gordura
59.5 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
238.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Vegan Bolognese
50min
Pumpkin Chai Latte
Nenhuma avaliação
Korean Fried Chicken
3h 10min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Pizza Margherita
2h 10min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Strawberry ice cream bars
12h 15min
Pizza Margherita
2h 10min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Mango and cayenne juice
15min