Dispositivos e acessórios
Okonomiyaki
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1327 mg
Proteína
19.9 g
Energia
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Gordura
22.8 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Wonton soup (pork)
45min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pork and prawn dumplings
55min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Thai beef salad
1h 15min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min