Dispositivos e acessórios
Okonomiyaki
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1327 mg
Proteína
19.9 g
Energia
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Gordura
22.8 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Korean beef bowl
1h 10min
Furikake
5min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h