Dispositivos e acessórios
Tandoori chicken
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Tandoori paste
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
cardamom pod (black)6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic paste (see Tips)120 g
-
ginger paste (see Tips)80 g
-
olive oil plus extra for preserving200 g
Tandoori chicken
-
water for soaking
-
oil for greasing
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)800 g
-
lemon juice only½
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
natural yoghurt200 g
-
ghee (see Tips)30 g
-
fresh mint leaves for garnishing
-
lemon wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
688.3 mg
Proteína
26.9 g
Energia
1515.7 kJ /
360.8 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Beef madras
1h 30min
Bhuna gosht
1h 20min
Garam masala
10min
Tandoori paste
5min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Chicken korma
45min