Dispositivos e acessórios
Ginger beef and sugar snap peas with rice
Preparação 15min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
Ginger beef marinade
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled and cut into slices15 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
beef rump steak cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)200 g
-
cornflour2 tsp
-
honey15 g
-
teriyaki sauce70 g
-
sesame oil20 g
-
sake20 g
-
lime juice15 g
Rice
-
short-grain white rice180 g
-
water1000 g
-
salt plus extra to season1 tsp
Ginger beef and sugar snap peas
-
sesame oil10 g
-
sugar snap peas trimmed250 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (5 mm)6
-
toasted sesame seeds for garnishing1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2426.8 mg
Proteína
36.1 g
Energia
3270.9 kJ /
778.8 kcal
Gordura
20.1 g
Fibra
11.9 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
107.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dinner for two
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Honey BBQ Chicken
1h
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Kung Pao chicken
1h 30min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min