Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g su
- 650 g kabak, kabuklu ya da kabuksuz sakız kabağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Nutrição
- por 1 Tam tarif
- Energia
- 462 kJ / 111 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 1.3 g
- Fibra
- 6.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Nenhuma avaliação
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Nenhuma avaliação
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Nenhuma avaliação
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 min