Dispositivos e acessórios
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Preparação 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingredientes
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
636.7 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Broodkruimels
5min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Vijgenmosterd
25min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Confituur van ananas en gember
40min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min