Dispositivos e acessórios
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Preparação 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingredientes
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
636.7 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Mousse van kaas
10min
Kreplach
55min
Levercake
1h 50min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aspergesoep met citroen
55min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Eendenlever
33h
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min