Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur

Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur

4.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 3h 35min
6 stuks

Ingredientes

Meergranenpizza
  • water
    465 g
  • verse gist
    5 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • meergranenbloem
    350 g
  • extra vergine olijfolie
    1 el
  • zout en iets meer om te bestrooien
    1 theelepel
  • citroensap
    20 g
  • tomaten passata
    200 g
  • gedroogde oregano om te bestrooien
  • brie kaas in plakjes
    250 g
  • Serranoham in plakjes
    80 g
  • vijgen confituur
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 stuk

Sódio 636.7 mg
Proteína 19.3 g
Energia 1831.2 kJ / 437.7 kcal
Gordura 15.7 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 8 g
Hidratos de carbono 54.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...