Dispositivos e acessórios
Groene pepersaus
Preparação 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.7 g
Energia
688 kJ /
165.6 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolademousse
3h 20min
Panna cotta
6h 15min
Bearnaisesaus
20min
Hollandaisesaus
15min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min
Bearnaisesaus
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Rabarber-munt cocktail
2h
Steak tartaar
30min
Aardappelpuree
45min