Dispositivos e acessórios
Groene pepersaus
Preparação 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.7 g
Energia
688 kJ /
165.6 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Gegratineerde coquilles
25min
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
15min
Aardappelpuree
45min
Chocolademousse
3h 20min