Dispositivos e acessórios
Tapenade Pizza Dough
Preparação 20min
Total 4h
12 slices
Ingredientes
Tapenade
-
lemon1
-
olives pitted (green and Kalamata)7 oz
-
garlic cloves2
-
capers rinsed and drained1 tbsp
-
fresh parsley leaves only½ oz
-
fresh oregano leaves only½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
383.2 mg
Proteína
3.7 g
Energia
744.5 kJ /
177.9 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
25.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Pizzazz
7 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Flan Pudding
3h
Simple Mixing Bread
3h 20min
Crêpes Suzette
1h 20min
Macadamia Pesto
10min
Venezia Bread
11h
Herbed Spiral Rolls
35min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Keto Cranberry Sauce
20min
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2h 15min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min