Dispositivos e acessórios
White Bean and Pumpkin Soup
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
354 mg
Proteína
20 g
Energia
1540 kJ /
368 kcal
Gordura
9 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bone Appétit
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Purple Cauliflower Soup
25min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Basic Vegetable Soup
50min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Cream of Asparagus Soup
15min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Italian Wedding Soup
1h 15min