Dispositivos e acessórios
Caramel Éclairs
Preparação 45min
Total 2h 25min
12 pieces
Ingredientes
Choux Pastry
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 ½ oz
-
sugar2 tsp
-
salt⅛ tsp
-
all-purpose flour4 oz
-
large eggs3
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces½ oz
-
vinegar1 tbsp
Pastry Cream
-
1 ½ tsp vanilla bean pastevanilla bean pod1
-
whole milk17 ½ oz
-
large eggs3
-
sugar3 ½ oz
-
corn starch1 ½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
102.2 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1524.7 kJ /
364.4 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
42.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mixed Berries Pavlova Stack
Nenhuma avaliação
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1h 30min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Frozen Custard
10h 25min
Chocolate Babka
3h
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Caramel Macchiato
15min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min