Dispositivos e acessórios
Caramel Éclairs
Preparação 45min
Total 2h 25min
12 pieces
Ingredientes
Choux Pastry
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 ½ oz
-
sugar2 tsp
-
salt⅛ tsp
-
all-purpose flour4 oz
-
large eggs3
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces½ oz
-
vinegar1 tbsp
Pastry Cream
-
1 ½ tsp vanilla bean pastevanilla bean pod1
-
whole milk17 ½ oz
-
large eggs3
-
sugar3 ½ oz
-
corn starch1 ½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
102.2 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1524.7 kJ /
364.4 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
42.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Homemade Sour Cream
16h 30min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Thick and Creamy Custard
15min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Brioche Buns
2h
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7h 45min
Smores Cupcakes
1h 40min
Vanilla Madeleines
1h 30min
Biscoff Oatmeal Cookies
30min