Dispositivos e acessórios
Bosbessen cheesecake-ijs
Preparação 5min
Total 14h 35min
8 porties
Ingredientes
Cheesecake-ijs
-
suiker150 g
-
eierdooiers6
-
melk260 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout½ tl
-
roomkaas in stukken250 g
-
room, min. 30% vet430 g
Bosbessensaus
-
blauwe bessen250 g
-
suiker180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
309.8 mg
Proteína
6.7 g
Energia
2088.4 kJ /
499.1 kcal
Gordura
30.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
17.5 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ice Ice Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Gestoomde rijst
25min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Karamel varkensvlees
45min
Gazellehoorns
1h
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Vloeibare karamel
25min
Ananas zandkoekjes
2h