Dispositivos e acessórios
Bosbessen cheesecake-ijs
Preparação 5min
Total 14h 35min
8 porties
Ingredientes
Cheesecake-ijs
-
suiker150 g
-
eierdooiers6
-
melk260 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout½ tl
-
roomkaas in stukken250 g
-
room, min. 30% vet430 g
Bosbessensaus
-
blauwe bessen250 g
-
suiker180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
309.8 mg
Proteína
6.7 g
Energia
2088.4 kJ /
499.1 kcal
Gordura
30.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
17.5 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ice Ice Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Mochi's met sesamvulling
50min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Bibimbap burrito
45min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Aardbeienijsjes
12h 15min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min