Dispositivos e acessórios
Karameltaart
Preparação 35min
Total 3h 50min
12 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
174.3 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
40.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Karamelpoeder
1h
Nougatine
1h 30min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Koffiedessert
15min
Witte chocolade cheesecake
16h
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Sinaasappelcake
1h