Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 40.8 g
- Gordura
- 19.4 g
- Gordura saturada
- 11.7 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sódio
- 174.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Karamelsaus
1h 30min
Appeltaart
Nenhuma avaliação
Familie kip galette
1h 55min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Vloeibare karamel
25 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Verse pasta zonder eieren
Nenhuma avaliação
Vegan kruimeldeeg
Nenhuma avaliação
Witte chocolade cheesecake
16sa
Kwarktaart in potjes
4h
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min