Dispositivos e acessórios
Karameltaart
Preparação 35min
Total 3h 50min
12 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
174.3 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
40.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speculoos druiven tiramisu
1h
Sinaasappelcake
1h
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nenhuma avaliação
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Mango mojito
15min
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Aardbeienpudding
2h 10min
Soefganiots
2h
Witte chocolade cheesecake
16h
Chocolade salami
3h 10min
Scones met frambozenboter
25min