Dispositivos e acessórios
Rundsburgers met kaasvulling
Preparação 30min
Total 40min
8 stuks
Ingredientes
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
22 g
Energia
1395 kJ /
333 kcal
Gordura
25 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burgertijd!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Gozleme
1h 40min
Tex-mexburger
4h 25min
Kalkoenburgers
Nenhuma avaliação
Griekse varkensstoofpot
45min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Familie kip galette
1h 55min
Kipfilets pizzaiola
55min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação