Dispositivos e acessórios
Rundsburgers met kaasvulling
Preparação 30min
Total 40min
8 stuks
Ingredientes
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
22 g
Energia
1395 kJ /
333 kcal
Gordura
25 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burgertijd!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Bibimbap burrito
45min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Tagliatelle met broccoli
15min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Tomatenmannetjes
Nenhuma avaliação
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Noedelsoep
35min