Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crunchy Hazelnut Base
-
6
oz hazelnut wafer cookies, e.g. Pirouline rolled wafers
ou 6 oz vanilla wafers - 5 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
- 9 oz sugar
- 37 ½ oz water divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- 1 tbsp vinegar
- 3 oz milk chocolate, broke into pieces
Truffle Filling
- 2 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
- 14 oz milk chocolate, broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- ½ oz honey
- 2 ½ oz unsalted butter, diced
- 2 - 3 tsp cocoa powder
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1791 kJ / 428 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Hidratos de carbono
- 41.4 g
- Gordura
- 26.9 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 29.5 mg
Receitas alternativas
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Acaí Nice Cream
10min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Chocolate Hazelnut Blondies
45 Min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 Min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 Std.
Butterfly Pea Tea
15min