
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crunchy Hazelnut Base
-
6
oz hazelnut wafer cookies e.g. Pirouline rolled wafers
ou 6 oz vanilla wafers - 5 oz hazelnuts, without skins toasted (see Tip)
- 9 oz sugar
- 37 ½ oz water divided
- 1 oz unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- 1 tbsp vinegar
- 3 oz milk chocolate broke into pieces
Truffle Filling
- 2 oz hazelnuts, without skins toasted (see Tip)
- 14 oz milk chocolate broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- ½ oz honey
- 2 ½ oz unsalted butter diced
- 2 - 3 tsp cocoa powder
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 428 kcal / 1791 kJ
- Proteína
- 4.9 g
- Gordura
- 26.9 g
- Hidratos de carbono
- 41.4 g
- Fibra
- 1.8 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Sódio
- 29.5 mg
Receitas alternativas
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Potato and Rosemary Focaccia
Pas d’évaluation
Raspberry Ripple Ice Cream
15h
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Maple Caramel Dip
30min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Vanilla Madeleines
1h 30min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min