Dispositivos e acessórios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Windsor Bread
Nenhuma avaliação
Caramel Monster Mud Dip
15min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Cultured Butter
12h 15min
Apple Tart
1h
White Bread
6h
Wonderful White Bread
5h
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Apple and Maple Syrup Bacon Scones
1h 10min
White Bread
3h
Artisan Bread (Betty)
4h 35min