Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
TM6 TM5

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 ( 9 avaliações )

Ingredientes

Dough

  • 45 g sugar divided
  • 120 g water room temperature
  • 7 g active dry yeast
  • 55 g butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
  • 290 g milk room temperature
  • 635 g all-purpose flour divided, plus extra to dust
  • 10 g salt good quality

Toutons

  • 250 g vegetable oil to fry

Bread

  • butter melted, to brush, plus extra to serve
  • molasses to serve
  • powdered sugar to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
330.6 kcal / 1383.2 kJ
Proteína
4.9 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Sódio
251.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas