
Dispositivos e acessórios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Proteína
4.9 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Sódio
251.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá

O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá