Dispositivos e acessórios
Vegan Lentil Lasagne
Preparação 45min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
Pasta Sheets
-
dairy-free milk of choice unsweetened120 g
-
sweet potato cooked and cooled, cut in pieces70 g
-
olive oil1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
semolina150 g
Lentil Ragout
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered70 g
-
celery cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
lentils200 g
-
red wine80 g
-
tinned chopped tomatoes750 g
-
water350 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Béchamel Sauce
-
dairy-free milk of choice unsweetened700 g
-
plain flour65 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
olive oil25 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
685 mg
Proteína
13 g
Energia
1935 kJ /
463 kcal
Gordura
17 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min.
Vegetarian Chilli
35min.
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min.
Gluten-free Vegan Lasagne
2hod. 20min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1hod. 30min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.